Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Puertas Metálicas López

Escriu-nos On som

Portes i reixes a Múrcia, la teva tranquil·litat és cosa nostra

telèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

A Puertas Metálicas López, SL tenim més de vint anys d'experiència en el sector cobrint les necessitats dels nostres clients i ens consolidem com una empresa referent en el mercat.

Ens dediquem a la fabricació de portes metàl·liques de ballesta i reixes metàl·liques fixes per a ús residencial, industrial i particular. Treballem sempre amb materials de primera qualitat i distribuïm els nostres productes a qualsevol destinació nacional realitzant rutes fixes totes les setmanes. Consulta sense compromís! El nostre objectiu principal és la teva satisfacció plena.

També oferim un servei postvenda excel·lent i un servei d'urgències 24/48 hores.

Per al desenvolupament de la nostra activitat disposem d'àmplies instal·lacions situades a la localitat de Las Torres de Cotillas (Múrcia), una superfície de més de 15.000 m2 dotada de l'últim en tecnologia, totes les eines i la maquinària necessària per a la fabricació i la producció de tots els nostres treballs. A més, comptem amb professionals qualificats i amb una àmplia experiència en el sector per realitzar cadascun dels nostres treballs amb la màxima qualitat, garantia i amb detalls que marquen la diferència.

A Puertas Metálicas López, SL oferim als nostres clients una atenció totalment personalitzada i assessorament tèccic especialitzat. Tots els  nostres productes es fabriquen a mida, tenint en compte els gustos i les necessitats d'aquells que dipositen la seva confiança en nosaltres.

Posa't en contacte amb nosaltres! Demana el teu pressupost a mida i sense cap compromís, estarem encantats d'atendre't i informar-te sobre tot el que et podem oferir.

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carretera del Cementerio, s/n Paraje lo Paladea 30565 Las Torres de Cotillas Múrcia
Carretera del Cementerio, s/n Paraje lo Paladea 30565 Las Torres de Cotillas Múrcia
feu clic per a copiar el mailemail copied